Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en de functionaliteit te waarborgen. Lees meer Accepteren

Onderhoud tuinmachines

Door regelmatig onderhoud gaat de machine veel langer mee en zal deze bij gebruik een beter resultaat geven. Tevens zult u in het voorjaar niet voor onplezierige verrassingen komen te staan en zo vermijdt u ook de voorjaarsdrukte: veel mensen denken er pas aan wanneer het maaiseizoen al weer begonnen is.

U kunt uw tuinmachine binnen brengen bij de technische dienst balie, die in elke Van Cranenbroek winkel aanwezig is. Vervolgens wordt uw machine ingestuurd naar de centrale technische dienst, waar onze collega's het onderhoud verzorgen. Zodra de machine terug is bij de betreffende winkel krijgt u direct een seintje dat u uw machine weer op kunt halen.

Wij raden u aan dit in de winterperiode te doen, zodat u in het voorjaar weer direct gebruik kunt maken van uw tuinmachine.

Tip:
Als u geen gebruik wenst te maken van onze diensten, dan adviseren wij u om zelf minimaal het volgende onderhoud te doen:
• machine schoonmaken
• luchtfilter schoonmaken / vernieuwen
• olie verversen
• messen slijpen / afstellen
• iedere maand een paar minuten laten lopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze actuele aanbiedingen, koopzondagen, speciale acties en dergelijke.