Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en de functionaliteit te waarborgen. Lees meer Accepteren

Vakkundig onderhoud voor jouw tuinmachine bij Van Cranenbroek

Wanneer je investeert in een tuinmachine, wil je deze jarenlang zorgeloos en met veel plezier kunnen gebruiken. Elk filiaal van Van Cranenbroek heeft een eigen werkplaats waar een team van deskundige monteurs voor je klaar staat voor het onderhoud van je elektrische of motorische gazonmaaier, zitmaaier, bosmaaier, kettingzaag of ander elektrisch gereedschap.

Je kan langskomen voor advies of zelfs direct je tuinmachine binnen brengen bij de Technische Dienst balie. Deze is in elke Van Cranenbroek winkel aanwezig. Vervolgens wordt in sommige gevallen jouw machine opgestuurd naar de Centrale Technische Dienst, waar onze gespecialiseerde collega's het onderhoud verzorgen. Zodra de machine terug is bij de betreffende winkel krijg je direct een seintje dat jouw machine gereed is voor afhaling. Wij helpen je graag om je machines en gereedschap in topconditie te houden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze actuele aanbiedingen, koopzondagen, speciale acties en dergelijke.